Úsměv HappyFoto 2024

Soutěžit můžete do 15. října 2024

Vyhrajte (s) úsměvem

Protože smích léčí, prodlužuje život a s úsměvem jde všechno líp, rozhodli jsme se, že jich chceme vidět co nejvíc. Po třech letech jsme se vrátili k oblíbenému tématu a spustili fotosoutěž Úsměv HappyFoto 2024. Rozdáme mezi vás krásné ceny v celkové hodnotě 55 000 Kč. Ať už je váš úsměv široký, plný radosti, nebo jemný, plný naděje, každý má svůj příběh. Chceme, aby se tyto příběhy staly součástí naší soutěže. Zapojte se do naší komunity nadšenců úsměvů a ukažte nám, jak úsměv může změnit den, náladu, nebo dokonce život. Vaše soutěžní snímky nám pomohou vytvořit mozaiku radosti, která bude sloužit jako připomínka toho, jak důležité je se smát.

Fotosoutěž ve zkratce

Podělte se s námi o ten nejkouzelnější úsměv. Vyberte fotografie a kliknutím na tlačítko "Soutěžit" je přihlaste do fotosoutěže. Držte si palce, aby do 30. září 2024 nasbíraly co nejvíce hlasů od našich zákazníků. Poté z 50 finalistů vybere absolutní vítěze naše porota.

Hlavní výhra ve fotosoutěži od HappyFoto

Co by to bylo za soutěž, kdyby se nehrálo o aktraktivní ceny? Na výherce fotosoutěže čekají krásné ceny v celkové hodnotě 55 000 Kč. Vítěz(ka) získá 25 000 Kč v hotovosti. Zapojte se do soutěže a vyhrajte. Stojí to za to!

Pravidla fotosoutěže

Pravidla fotosoutěže jsou souborem závazných podmínek, na jejichž základě fotosoutěž na webu www.happyfoto.cz probíhá. Najdete v nich všechny důležité informace a podmínky. Pozor na autorská práva.

Sponzor cen: Kostečka GROUP

Firma Kostečka již přes 33 let prodává, montuje, servisuje a stará se o své zákazníky. Má na to sehraný tým skvělých lidí. Do naší fotosoutěže věnovala moderní a praktickou mobilní klimatizaci zn. REFREDO TAC-12CPB/KP, která vyniká elegantním designem a nabízí díky zabudované Wi-Fi možnost ovládání pomocí aplikace v telefonu. Záruka, že jednomu z výherců zůstane úsměv na tváři i po skončení soutěže.

Sponzor cen: Aimé Cosmetics

Firma Aimé prodává kosmetické výrobky, které mají vysokou kvalitu a nešetří na dobrých a drahých surovinách. Do naší fotosoutěže věnovala velký kosmetický balíček, který se skládá z denního krému (50 ml), nočního krému (50 ml) a očního gelu (33 ml) s pravým zlatem, z kartáče na obličej a malého překvapení. Dále pak tři menší kosmetické balíčky, kde najdete kartáč na obličej a micelární vodu (150 ml).

Sponzor cen: Lipno.info

Lipno baví celou rodinu, proto je tou správnou destinací pro rodinnou dovolenou. Lipensko je plné zážitků a je potřeba si ho vychutnat naplno. Třeba pomocí krásných cen, které do naší soutěže věnovalo. 5 denní Lipno.pass FAMILY nebo zážitkový balíček na Stezku korunami stromů + Království lesa vč. dopravy. Krásné je, že obě ceny platí pro celou rodinu (2 dospělé a 2-4 děti). Už se těšíte?

Pravidla fotosoutěže ⇒ důležité informace

  1. Pro účast ve fotosoutěži platí následující podmínky:
    1. Účastník musí být u společnosti HAPPY FOTO Česko spol. s r.o. řádně zaregistrovaný. Účastník v posledních 24 měsících učinil a zaplatil u společnosti HAPPY FOTO Česko spol. s r.o. minimálně jednu objednávku ve výši 500 Kč. Tato skutečnost bude přezkoumána po ukončení fotosoutěže. V případě, že účastník na oceňovaných místech tuto podmínku nesplní, výhra automaticky přechází na následujícího v pořadí.
    2. Účastník musí být fyzická osoba, která dosáhla věku 18 let.
    3. Účast ve fotosoutěži je možná pouze za předpokladu souhlasu s pravidly fotosoutěže. Účastník prohlašuje, že souhlasí se všemi podmínkami a tyto akceptuje svou účastí.
  2. Každý účastník může na www.happyfoto.cz/cs/fotosoutez-usmev-happyfoto-2024.html  nahrát max. 10 soutěžních fotografií. Na fotografie zaslané jiným způsobem, jako např. e-mailem nebo poštou, nebude brán zřetel.
  3. Data soutěžních fotografií musí být uložena ve formátu JPG v barevném prostoru sRGB.
  4. Minimální velikost dat soutěžních fotografií je stanovena na 500 kB, maximální na 5 MB.
  5. Společnost HAPPY FOTO Česko spol. s r.o. si vyhrazuje právo na smazání soutěžních fotografií, která se hrubě odchylují od tematického zadání a fotografií, které jsou vytvořeny jako koláž, s efekty (např. s texty nebo kliparty) nebo jsou opatřeny vodoznakem apod. Informace o smazání takovýchto soutěžních fotografií nejsou zasílány.
  6. Dále si společnost HAPPY FOTO Česko spol. s r.o. vyhrazuje právo kdykoliv a bez předcházejícího oznámení provádět změny a doplnění obsahů, které jí byly poskytnuty, i v tom případě, že mají vliv na podmínky účasti ve fotosoutěži.
  7. Účastník souhlasí s tím, že jeho jméno bude uvedeno a zveřejněno jako jméno autora.
  8. Smazání fotografií přihlášených do fotosoutěže na žádost účastníka není možné.
  9. Účastník má možnost vidět svou soutěžní fotografii vč. doplňujících informací a aktuálního hodnocení ve svém účtu po přihlášení na webových stránkách www.happyfoto.cz pod „Moje soutěžní fotografie“. Soutěžní fotografie zde bude vidět i po skončení fotosoutěže.

Soutěž je rozdělena do dvou kol.

  1. První kolo soutěže proběhne v termínu od 12. července 2024 do 30. září 2024.
    1. V tomto termínu proběhne přihlašování do soutěže a hlasování. Hlasování pro jednotlivé fotografie je možné pouze udělením hvězdiček na stránkách fotosoutěže. 30. září 2024 bude hlasování prvního kola zastaveno. Fotografie s nejvyšším počtem získaných hvězdiček získá cenu Úsměv publika HappyFoto. 50 fotografií s nejvyšším počtem hvězdiček postoupí do druhého kola.
  2. Druhé kolo proběhne od 1. října 2024 do 15. října 2024.
    1. V tomto termínu vybere z 50 finálových soutěžních fotografií pětičlenná porota složená ze zástupců firmy HappyFoto a sponzorů cen soutěže 15 vítězných snímků Úsměv HappyFoto 2024. Vyhlášení proběhne 16. října 2024.
  1. Pro hodnocení soutěžních fotografií platí následující podmínky:
    1. Hlasující musí být u společnosti HAPPY FOTO Česko spol. s r.o. řádně zaregistrovaný.
    2. Hlasující v posledních 24 měsících učinil a zaplatil u společnosti HAPPY FOTO Česko spol. s r.o. minimálně jednu objednávku ve výši 500 Kč.
  2. Každá soutěžní fotografie může být v průběhu soutěže ohodnocena jedním hlasujícím pouze jednou za celou dobu trvání soutěže.
  3. Hodnocení se nemůže, poté co bylo učiněno, již měnit.
  4. Při hodnocení může být uděleno maximálně 5 hvězdiček (5 hvězdiček je nejlepší možné hodnocení).
  5. Na hodnocení, která nesplní tato kritéria, nebude brán zřetel.
  6. Výherci fotosoutěže budou vyhlášeni následovně:
    1. Cena za Úsměv publika HappyFoto 2024 na základě celkového hodnocení soutěžní fotografie, které udělí zákazníci HappyFoto. Pro celkové hodnocení budou sečteny všechny hvězdičky udělené každé soutěžní fotografii, díky čemuž je možné sestavit pořadí a určit vítěznou fotografii.
    2. Ceny za Úsměv HappyFoto 2024 na základě rozhodnutí poroty z 50 fotografií s nejvyšším počtem hlasů z prvního kola, které si tak zajistí účast ve druhém kole.
  7. Pokud by došlo k výjimečnému případu, že dvě nebo více soutěžních fotografií budou mít identický součet udělených hvězdiček a v důsledku toho bude více soutěžních fotografií, které se celkově umístí na oceňovaných místech, rozhodne o přesném umístění účastníků společnost HAPPY FOTO Česko spol. s r.o.

Výhry

Cena Úsměv publika HappyFoto 2024
Kosmetický balíček & Zážitkový balíček v celkové hodnotě 8 000 Kč (sponzoři ceny Aimé & Lipno)

Hlavní výhry Úsměv HappyFoto 2024
1. cena: 25 000 Kč v hotovosti
2. cena: Mobilní klimatizace v hodnotě 8 000 Kč (sponzor ceny Kostečka)
3. cena: Lipno.pass Family - 5 denní v hodnotě 5 000 Kč (sponzor ceny Lipno)
4. až 6. cena: Kosmetické balíčky v hodnotě 1 000 Kč (sponzor ceny Aimé)
7. - 9. cena: Dárkové poukázky HappyFoto v hodnotě 800 Kč
10. - 15. cena: Dárkové poukázky HappyFoto v hodnotě 600 Kč

Předání výher

  1. Vítězové budou o výhře informováni na zaregistrované e-mailové adrese do jednoho měsíce po skončení fotosoutěže.
  2. Nepřihlásí-li se vítězové do 14 dnů po obdržení zprávy, příp. neoznámí-li údaje potřebné k předání výhry během této lhůty, nárok na cenu propadá a společnost HAPPY FOTO Česko spol. s r.o. může určit jiného náhradního výherce.
  3. Peněžitá výhra bude poukázána výhradně na bankovní účet vedený u české banky. Pokud by v souvislosti s převodem vznikly poplatky, pak budou hrazeny výhercem.

Všeobecné podmínky

  1. Jedná se o fotosoutěž vyhlášenou společností HAPPY FOTO Česko spol. s r.o.. Téma soutěže je "Úsměv HappyFoto 2024".
  2. Za účast ve fotosoutěži se neplatí žádný vklad.
  3. Fotosoutěž probíhá v termínu od 12. července 2024 do 15. října 2024.
  4. Výherci a vítězné snímky budou do jednoho měsíce po ukončení a vyhodnocení fotosoutěže zveřejněni v bulletinu HappyFoto, na webových stránkách a sociálních sítích společnosti HAPPY FOTO Česko spol. s r.o.

Udělení souhlasu

Účastník vyjadřuje svůj souhlas s následujícími body:

  1. Svou účastí ve fotosoutěži potvrzuji, že jsem jediným autorem nahraných fotografií a tím neomezeně disponuji autorskými právy vztahujícími se k fotografiím.
  2. Dále potvrzuji, že mnou nahrané fotografie nejsou zatíženy právy třetích stran; zejména, že všechny identifikovatelné zobrazené osoby jsou s uvedeným použitím srozuměny a že ochranná práva třetích stran nejsou tímto použitím porušena. Již nyní zprošťuji společnost HAPPY FOTO Česko spol. s r.o. eventuálních nároků třetích stran.
  3. Ujišťuji, že nenahraji žádnou ilegální fotografii, násilí propagující, štvavou, rasistickou, (dětskou) pornografickou fotografii nebo jinou fotografii porušující normy a pravidla stanovující zákazy. Pokud by se společnost HappyFoto dozvěděla o jednání v rozporu s výše uvedeným, pak neprodleně uvědomí příslušné orgány činné v trestním řízení.
  4. Účastí ve fotosoutěži uděluji společnosti HAPPY FOTO Česko spol. s r.o. i propojeným společnostem neodvolatelné, geograficky a obsahově neomezené právo na užívání na dobu 2 let, aby tyto mohly mou soutěžní fotografii používat v reklamních projektech, k prezentaci na internetu (mimo jiné na webových stránkách, v programech pro objednávání, v rámci reklamy Google a na platformách sociálních médií). V případě, že bude soutěžní fotografie oceněna, se toto právo na užívání prodlužuje na dobu neurčitou. Za toto nebudou ze strany společnosti HAPPY FOTO Česko spol. s r.o. vypláceny žádné honoráře a odměny. Rovněž nemusí být u výše uvedeného použití uváděn původ fotografie (autor).
  5. K soutěžní fotografii budou navíc uloženy následující údaje o zákazníkovi:
    1. Oslovení
    2. Křestní jméno a příjmení, případně vč. titulu před nebo za jménem
    3. E-mailová adresa
    4. Datum souhlasu a text souhlasu (podmínky účasti)
    5. Název soutěžní fotografie
    6. Název souboru (automaticky zadaný systémem)
      V případě smazání zaregistrovaného uživatelského účtu během doby, po kterou společnost HAPPY FOTO Česko spol. s r.o. a propojené společnosti disponují právem na užívání, zůstanou výše uvedené údaje přesto uloženy až do uplynutí lhůty z důvodů eventuálních otázek týkajících se autorských práv. Pokud byste požadovali vymazání těchto dat a soutěžní fotografie před uplynutím definované lhůty, zašlete prosím na adresu oou@happyfoto.cz e-mailovou zprávu obsahující následující informace: (1) jméno, (2) e-mailovou adresu používanou v rámci fotosoutěže, (3) fotosoutěž, které se účastníte, (4) zákaznické číslo (pokud je vám známo) a (5) nahranou soutěžní fotografii (soubor JPG), za účelem rychlé identifikace. V souvislosti s tím vznikají náklady ve výši 15 000 Kč za manuální odstranění a úhradu potencionální škody (změna grafiky na webových stránkách či v programech pro objednávání). Tuto částku je nutno poukázat společnosti HAPPY FOTO Česko spol. s r.o.
  6. Souhlasím s tím, že budu od společnosti HappyFoto dostávat e-maily, které souvisí s fotosoutěží, jíž se účastním.
  7. Nahráním fotografií a aktivním souhlasem (Opt-In) uděluji souhlas s platnými pravidly fotosoutěže, s použitím dat v popsaném rozsahu a s ustanoveními o ochraně dat. Soutěž a její pravidla podléhají výhradně českému právu. Právní řešení je vyloučeno.
  8. Stanou-li se jednotlivá ustanovení těchto podmínek k účasti zcela nebo částečně neúčinnými nebo nevymahatelnými, zůstává tím účinnost či vymahatelnost zbývajících ustanovení nedotčena. Naopak strany pro takový případ sjednávají, že bude neúčinné nebo nevymahatelné ustanovení nahrazeno účinným, příp. vymahatelným ustanovením, které se ekonomickému účelu neúčinného nebo nevymahatelného ustanovení nejvíce blíží. Totéž platí obdobně i pro případ právních mezer.

Další ustanovení

  1. Z účasti ve fotosoutěži jsou vyloučeni zaměstnanci společnosti HAPPY FOTO Česko spol. s r.o. i jejich rodinní příslušníci.
  2. Jeden zákazník může ve fotosoutěži vyhrát max. 1 cenu. Pokud by se na oceňované pozice dostalo více soutěžních fotografií jednoho zákazníka, výhra automaticky přechází na následujícího v pořadí.
  3. 3. Vítězi se nemohou stát vítězové předchozích fotosoutěží posledních 3 let (rok 2021, 2022 a 2023).
  4. Společnost HAPPY FOTO Česko spol. s r.o. si vyhrazuje právo z fotosoutěže (z účasti i hlasování) vyloučit osoby, které mají nezaplacené faktury po splatnosti.
  5. Společnost HAPPY FOTO Česko spol. s r.o. si vyhrazuje právo z fotosoutěže dle vlastního uvážení vyloučit osoby, pokud existují oprávněně důvody, např.
    1. Při porušení podmínek účasti
    2. V případě nekorektních nebo zavádějících informací v souvislosti s registrací nebo s přidáním soutěžní fotografie
    3. V případě nekalého jednání
    4. Při manipulaci, která je zaměřena na zvýšení šance na výhru nebo srovnatelné výhody
    5. V případě skryté reklamy

Změny a chyby v textu jsou vyhrazeny
Kaplice, červenec 2024


Ukončené fotosoutěže

Letem světem

Byli jste v Laponsku, v Tanzanii nebo na Kubě. V Přelouči, v Harrachově nebo na Modravě. Díky vám a vašim neuvěřitelným příspěvkům, které jste od 20. července 2023 do 31. října 2023 přihlásili do naší fotosoutěže, jsme tam mohli být s vámi. Ve fotosoutěži se nám celkem sešlo 1913 úžasných fotografií z nejrůznějších koutů i zákoutí celého světa a my ho tak na nich procestovali křížem krážem.

K výsledkům fotosoutěže

happy moments

Fotosoutěž na oslavu 25 let HappyFoto přinesla opět krásné momentky. Ty nejšťastnější chvilky jste prožili se svými dětmi, zvířátky a v přírodě. Vždyť ano! Jsou to nádherné pocity štěstí, zábavy a radosti. Do fotosoutěže jste od 19. září 2022 do 23. listopadu 2022 přihlásili 702 soutěžních fotografií a rekordních 5155 vašich hlasů rozhodlo o vítězích. Kdo výsledky průběžně sledoval, jistě si všiml, že se pořadí na předních místech měnilo do posledního okamžiku.

K výsledkům fotosoutěže

Rok 2021 objektivem fotoaparátu

První fotosoutěž roku 2022 byla opět velmi úspěšná. Za období od 1. února 2022 do 20. dubna 2022 jste do fotosoutěže přihlásili celkem 495 fotografií. Za všechny soutěžní fotografie moc děkujeme. Nejvíce bodovaly mimořádně povedené fotografie krajinek a přírody. Opět se potvrdilo, že příroda je mocná čarodějka a ta česká je kouzelná. Vítězné snímky krajinek a přírody vyzařují největší klid, relax a pohodu. Nádhera a balzám na duši.

K výsledkům fotosoutěže

Úsměv HappyFoto 2021

Protože s úsměvem jde všechno líp, oprášili jsme oblíbené téma a od 30. června 2021 do 24. srpna 2021 dychtivě sledovali přibývající soutěžní fotografie s vašimi úsměvy. Téma vás velmi bavilo, o čemž svědčí 503 přihlášených úsměvů, mezi které jste rozdělili svých 4396 hlasů. Převažovaly úsměvy roztomilé dětské, setkali jsme se ale i s vysmátými koníky, pejsky, dokonce i slůnětem. A protože smích léčí, přáli bychom vám, abyste se smáli rádi a často.

Rok 2020 objektivem fotoaparátu

První fotosoutěž roku 2021 byla velmi úspěšná. Za období od 23. února 2021 do 31. března 2021 jste do fotosoutěže přihlásili celkem 852 fotografií a 3893 hlasů rozhodlo o nejlepších. Souboj o 1. a 2. místo byl napínavý. Pouhé 4 hlasy nakonec rozhodly o absolutním vítězi. Jednoznačně vedly fotografie z našich luhů a hájů. Naše příroda je krásná a jak se sami na první pohled můžete přesvědčit, umí čarovat. Važme si jí a chraňme ji!

Přihlášení k odběru bulletinu
Přihlášení k odběru bulletinu

Nenechte si uniknout skvělé nabídky!

Přihlaste se k odběru bulletinu a získejte informace z první ruky. O čem?

  • O super akcích a slevách
  • O nových produktech
  • O zajímavých novinkách
  • O soutěžích

Odhlásit odběr můžete kdykoliv kliknutím na odkaz v bulletinu.
Jak nakládáme s vašimi daty se dočtete na stránce Ochrana osobních údajů.